Familis van AG bestaat 20 jaar en zet ú in de bloemetjes

Al 20 jaar is Familis van AG er voor iedereen die op zoek is naar optimale bescherming. Wie voor Familis kiest, die kiest voor gemak. Zo worden uw verzekeringen gebundeld in één overzichtelijk dossier met:

  • één globale premie
  • gratis premiespreiding
  • extra waarborgen   

Als Familis-klant geniet u dus veel voordelen. En voor de 20e verjaardag van Familis, zijn er van 11.09 t.e.m. 10.10.2022 tijdelijke acties!

Hebt u al een Familis-dossier of wil u er eentje afsluiten? Dan wordt u extra in de bloemetjes gezet.

Familis-klant? Win eenmalig uw jaarpremie

Bundelt u al minstens drie AG-verzekeringen, waaronder één brand- of autoverzekering, in een Familis-dossier? Dan kan u nu eenmalig uw jaarpremie winnen! Benieuwd hoe u kans maakt? Ontdek alle info en voorwaarden op de wedstrijdpagina via de link hieronder. En waag uw kans.

Ik doe mee >

Krijgt u graag wat hulp? Geef me een seintje: ik help u met plezier verder.

Nog geen Familis-klant?

Niet erg. Ook u kan nu veel voordelen krijgen. Want als u tijdens de actieperiode een brand-, familiale of autoverzekering van AG onderschrijft binnen een Familis-dossier bij mij, dan krijgt u er gratis extra waarborguitbreidingen bovenop.

Benieuwd naar de mooie extra’s die u krijgt? Ga kijken op de actiepagina en contacteer me voor meer info.

Hebt u vragen? Contacteer me gerust. Ook over de voorwaarden van deze tijdelijke actie geef ik graag meer info. U kan rekenen op mijn deskundige advies.

Laat snel iets van u horen! De actie loopt van 11.09 t.e.m. 10.10.2022.